JÄVLA FEFFERONI HELVETE!!

För typ 2 timmar sen så var jag och Ammelinn och åt på en pizzeria och så beställde vi en kebab-rulle var och sen på slutet av rullen så kom det den äckliga fefferonin.. Fyfan vad starkt Asså!! Fick dricka as mycket dricka och sedan fortsätta äta på rullen. Efter vi hade ätit upp rullen så tog vi våra fefferonin och tvinga oss själva att äta upp dom, eller aa vi sa "om du gör det, så gör jag det". Så vi gjorde det sen efter vi hade gått ut från pizzerian, i fall vi skulle spy, HAHAHAHAHAHAH!! As grym kväll med bästisen Asså! Nu så ligger vi ner och lyssnar på musik. Aja chaio blir att sova nu.

Lunch

Halloj!!

Först då var man i skolan och sen så börja man må dåligt, så gick hem och då så fixade jag lunch när jag kom hem. Blev en ½ morot och lite mindre än en ½ ananas.

Hoppas illamåendet, huvudvärken, förkylningen och ont i halsen värken går över snart.. Aja nu ska jag i alla fall äta min lunch och sen tar jag en Alvedon och chillar framför TV eller något.

Konfa + Min middag

Helluuuu !!

På morgon så åt jag fil och fullkorns flingor, ett glas juice och ett stort glas vatten (250 ml)

Idag så var jag på konfirmation med Majsan, Linnéa och Lovisa för att få lite information och sånt om hur det kommer bli, andra "mötet" idag. Vi skulle presentera oss och sånt och körde olika "lekar" typ för att lära känna varandra och sen så gick man upp till övervåningen i kyrkan för att veta hur vi ska göra på söndag sen när vi ska få Bibeln. Verkar lite spännande med Gud faktiskt. Sen så sjöng vi låtar typ, fast inga sjöng, haha! Efter ett tag fick jag hostattacker.. Inte kul.. Sen fick vi välja om vi ville stanna kvar och "chilla" eller gå hem. Vi som stannade kvar var då bara Majsan, jag, Linnéa och Lovisa då.. Körde nått spel som heter "med andra ord". Ett spel som man fick typ dra ur en säck/påse och så stog det t.ex. Tomteluva och så skulle man förklara med andra ord typ, röd mössa man har på julafton och så ska den andra personen i laget gissa, man är två personer per lag. Det var väldigt kul, men stressande, eftersom man hade en viss tid på sig. Det var i alla fall kul och väldigt flummigt!! Sen när jag kom hem vid 16.25 så skar jag upp frukt och då blev det gailamelon och ananas. Det fick bli min middag, men tror mamma kommer tvinga i mig "riktig" mat sen. Aja nu ska jag äta upp min frukt och sedan blir det väl att läsa på tyska glosor, blöööh!!

Prov

Hade matte prov idag.. Tror det gick ganska bra.. Bara E nivån .. Imon har ma. Prov igen i matte fast vet inte vilken nivå det är? Skulle iaf va svårare imorn.. Blöööh! Hatar matte.. När jag inte fattar något.. Hahah! Men aja, blir la bara att försöka så gott man kan.. Hoppas minst på ett C som slutbetyg efter julen. Första året man får betyg då, fast känns som man fått det förr.. Weird.

Middag

Mamma gjorde i ordning gulasch soppa när hon kom hem. Tog två skopor soppa (2dl) tror jag att det var. Ett halvt grovt bröd till och ett stort glass vatten till (250 ml). Så jag fick alltså i mig 150 kcal plus brödet som ger runt 10,8 kcal om jag har räknat rätt vill säga.. 500g innehåller brödpåsen och det är 20 skivor i och så tog jag 500/20=25 och sedan tog jag och kolla kcal och 100g är 270 kcal så då tog jag 270/25=10,8. Haha hoppas att jag har räknat rätt. Suuuger dock på matte, lol. Aja så idag så har jag alltså fått i mig ca 196,8 kcal om man plusar på melonen, men inte helt säker vad den innehöll, kan vart mindre eller mer, ingen aning faktiskt, men aa de ser ju rätt så bra ut.

Men nu ska jag kolla på TV. Chaio!

//Xoxo

Allt jag har ätit idag..

I morse så åt jag ingenting för att jag inte hann, tog bara ett stort glass vatten (250 ml). Sen så gick jag till skolan.. 10 minuter försenad och sen kl.08.30 så skulle jag träffa en psykolog och prata med. Hon verkade rätt så bra.. Men i alla fall hann bara vara med på lektionen i 10 minuter istället för 20 minuter. Hatar att komma försent och alla stirra på en som man har vart och dödat någon eller nått, haha. Efter skolan sen när jag kom hem då så fixade jag melon. Åt en melonbit innan jag fotade, det är en halv melon om ni undrar, inte så stor melon, gailamelon.
Så allt jag har ätit idag är då melon.

Kan inte hjälpa det..

Kan inte hjälpa det.. Ätit för mycket kcal mer än 3x dubbelt så mycket som jag egentligen vill äta.. Titta på MTV om en tjej som hade bulimia.. Fan är oxå sån.. Skrämmer mig, trodde verkligen inte jag var sjuk.. Inte så i alla fall.. Har hetsätit.. Spytt nästan.. Måste spy nu för att jag är livrädd att min mage ska bli stor. Måste börja kontrollera mig.. Inte lätt när jag är ensam hemma och mamma jobbar och se finns 3 burkar pepparkakor i skåpet på grund av att netto säljer pepparkakor för 5 kr/st idag. Är rädd för att vara hemma själv, men mamma kanske testar mig eller något.. Om jag kan vara hemma själv och kunna styra över mig själv, men nej, tvångstankar tar över.. Usch, fy fan! Ska fan göra illa mig så fort jag "försöker" äta eller vad man ska säga. Måste umgås, fly från hemmet typ eller aa inte vara nära sånt jag hetsäter och spyr upp. Ska verkligen sluta.. Säger det varje dag, men vad händer? Sviker mig själv varje dag. Vill vara nyttig och kunna kontrollera mig själv. Vill inte ha nån hjälp utifrån.. Vill hjälpa mig själv, helt själv. Behövde bara skriva av mig.. :s

//Xoxo

Fick sluta tidigare..

Gött! Fick sluta kl.13.30 för att elevens val var inställd idag. Fast var tvungen att stanna kvar för att ha tjejsnack typ för att lära känna varandra bättre i klassen. Vi var bara 5 tjejer och kände redan 2 av dem och mig själv då..haha. Så gick hem kl.14.00 och sen åt jag spenat och 2 köttbullar med spagetti.. Sen åt jag även pringles chips..typ halva den.. Och drack en 33 Cl CocaCola Zero jävla tvångs tankar!! Fick säkert i mig 515 kcl pågrund av pringles och 1 kcl av Cocacola Zero!! Sen åt jag pan pizza för åt inte upp allt för att det blev inte så bra matlagning, blev typ bränt och äckligt så fick slänga lite. Spenaten var kall oxå.. För kall.. Usch! Fick i mig mer än dubbelt så mycket kcl idag pågrund av pan pizza innehåller 442 kcl plus pringles! Fan! Har ätit 958 kcl plus frukost.. Vad det nu kan ha varit? Ett halvt grovt bröd med ett glas vatten, fast vatten innehåller 0 kcl som tur är!

Nu sitter jag och sms:ar med folk och tittar på MTV.. Sen blir det att göra läxor.. Blöööh!

Åt lunch för första gången i den här terminen

Helluuuu !!

Åt lunch första gången i den här terminen. Åt lite morötter som jag brukade göra i 7:an. Kände as mycket ångest, kändes som alla stirra på en, eftersom jag aldrig har ätit på denna terminen. Vet inte om jag klarar av att äta igen på lunch. Blir nog att bara äta hemma.. Kan inte äta bland folk, Kan bara äta bland familjen och vissa vänner. Helt normalt enligt mig. Men aja nu ska jag dra och träffa älsklingen snart då.

//Xoxo

Pappa förstår mig..

Ja, pappa förstår mig verkligen.
Pappa- du åt mycket!!! Det är inte bra att äta mycket vissa dagar och sedan nästan ingenting alls.
Jag- mamma tvinga mig att äta så mycket!!
Pappa till mamma- du får sluta tvinga henne att äta så mycket!
Mamma ba- jaha!

Så hoppas mamma slutar att tvinga mig att äta så mycket nu då.

//Xoxo

Åt för mycket.. Fan!

Jag kände att jag åt för mycket nyss när jag åt mat.. Först tog jag en liten kyckling bit med massa ben så de var nästan inget kött på, till det tog jag pytte lite strips.. Typ 10 st eller nått? Sen så sa mamma att jag skulle äta mer.. Hämtade mera mat i köket och tog den sista biten som var kvar.. Hade jätte mycket kött på den kyckligen.. Tog massa ris till och sås.. Fick jätte ångest! Önska att jag inte hade låtit mamma bestämt över mig. Aldrig låtit henne bestämma förut över hur mycket jag äter.. Fast någon har det väl hänt.. Men inte såhär.. Brukar alltid tjafsa imot.. Fan oxå jävla ångest, vill bara spy! Ska be mamma att köpa Polly godis så jag har en orsak att spy sen..

Asså ååh fan skolsköterskan hade rätt. Vill inte leva såhär. Vill dö nu. Förut när jag var i en djupare depression så kunde jag kontrollera mig totalt för hade tappat aptiten helt. Nu känner jag att jag måste äta mycket och spy sen. Inte ett dug kul. Förut åt jag alltid frukost, lunch och middag och såhär såg det ut:

Frukost: en halv rund macka (vitt bröd)
Lunch i skolan: lite morötter
Middag: det jag fick men t.ex. Tre köttbullar och lite makaroner

Nu äter jag så som jag skrev, inte alltid, åt pytte lite igår.. Vill tillbaka till mitt gamla jag, ska kämpa som fan! Fått acne pga att jag har ätit så onyttigt och sedan spytt upp och skit! Morötter innehåller mycket vitamin A och det var nog därför jag aldrig fick nån acne då, men nu har jag fått det och fått fula ärr som jag hatar!! Vill inte leva med denna huden som jag har fått.. Önskar jag kunde gå tillbaka till det som var och så kunnat varna mig för detta. Men det går ju inte. Ångest livsglädje är på 0 är helt fokuserad på detta nu. Hur ska man få bort ärr från acne? Det går ju lixom inte.. Kommer få leva med det.. Kan man inte göra någon operation eller nått? Fan oxå hatar detta skit livet jag lever. Hatar mig själv över allt annat! FML!

Sovit enda sen..

Halloj alla där ute!

Idag så gick jag upp kl.08.30 för att sälja GT kl.10.00. Först åt jag frukost fiberrika flingor med yoghurt. Sen så cykla jag till affären för att hämta tidningarna. Sålde bara 10/13 tidningar.. Menmen fick ändå ganska mycket dricks så tjänade 70 kr idag. Efter att jag hade vart ute och sålt tidningarna så cyklade jag hem till pappa igen och då var kl.11.00. Jag gjorde inte så mycket när jag kom hem.. Sms:a lite med folk och sen så vid kl.14.30 tror jag att jag åt mat, haha kommer inte riktigt ihåg? Men i alla fall efter jag hade ätit mat, en bit kasseler, en potis och sallad så gick jag och la mig i sängen för att jag var så trött. Började lyssna på musik och sedan så somnade jag.. Chocken som uppstår när man sedan vaknar kl.20.00 haha ojjsan! Aldrig kunna sova så länge på dagen. Skönt med sömn i alla fall när man dock har sömnproblem på natten.. Men nu så ska jag nog lägga mig igen och sms:a med folk och lyssna på musik tills jag somnar, sovmorgon imorn, önska jag bara kunde sova, like forever! <3

//Xoxo

Funderar på en frågestund?

Halloj!

Tänkte på att ha en frågestund, svarar på vilka frågor som helst. Vet att jag inte har bloggat så länge men aja, vill få upp bloggen lite så kanske kör på en frågestund ikväll eller imorn, kommentera gärna vad ni tycker och tipsa gärna andra att kolla bloggen. Men aja får se hur de blir då, glöm inte att kommentera, chaio!!

//Xoxo

För några år sen..

Helluuuu !!

Idag så gick jag igenom bilder som jag har lagt upp på instagram (@sweetheeeart) och hittade denna bilden på mig när jag var och åt på Ikea.. Hade inte jätte stora problem då.. Men var inne i depression.. Jag skulle på begravning den dagen för att en av mina systrar hade dött.. Men i alla fall så saknar jag den personen typ för det var då jag hade "perfect skin". Vill ha det igen och försöker verkligen äta mycket av nyttigt varje dag så jag får tillbaka min "perfect skin" men kommer inte kunna få tillbaka den helt pga min acne har skapat ärr.. Hatar det! FUCK acne!! Har ni oxå problem med acne eller något sånt? Har ni kanske tips som jag kan få och sedan blogga om? Kommentera i såna fall!

//Xoxo

Trött!!!

Helluuuu !!

Är jävligt trött idag så orkar inte blogga. Bloggar nog mer imorn eller någon dag det händer något roligt eller något jag vill dela med mig av på bloggen..

//Xoxo

Mamma fyller år

Halloj igen!

Idag fyller mamma år och efter hon har jobbat så kanske vi ska äta Almonday tårta.. Hoppas inte på det men okej.. Så länge jag kan kontrollera mitt ätande. Men det borde jag, eftersom jag har aldrig orkar mer än 1-2 bitar. Ska ta smala bitar så det kommer kännas mycket, men egentligen blir det nog som en bit tårta. Men aja det får man väl se.

På hemkunskapen så planerade man då vad man skulle äta nästa vecka och jag planerade med Amme och vi ska då äta köttbullar, spaghetti, spenat, sallad, tomat och gurka. Kommer dock knappt kunna äta nått. Kan inte äta så mycket!! Men i alla fall efter det gjorde vi då scones. Det var ganska okej, åt två scones. Men kändes mycket, eftersom jag dela på bröden så det blev i fyra delar eller aa ni fattar nog vad jag menar. Men när jag kommer hem så ska jag äta ¾ dl spenat, det blir min middag. Aja snart har man då språk, blöööh! Hatar språk(tyska).

//Xoxo

Hälsokontroll.. FUCK!

Helluuuu !!

Hade hälsokontroll nu ungefär för en timma sen och fick reda på att jag väger 45.5 kg!! FUCK! Hatar det.. Och eftersom jag har dåliga matvanor så ska jag prata med matspecialister.. Faaan vill inte det! Vill hjälpa mig själv.. Behöver ingen hjälp.. Fast enligt skolsköterskan så behöver jag det.. Kan klara mig i några veckor själv sen kommer jag falla ner i mina ångestfulla tankar och göra som jag gör (hetsäta och spy) ångrar att jag berätta om mina matvanor men hon sa att hon skulle skicka mig till matspecialisterna oavsett vad jag hade sagt.. Usch! Vill verkligen inte prata om det.. Är fan rädd... Men aja.. Sånt är livet.. FUCK ätstörningar! Men kanske behöver hjälp.. Vill bara inte ha det, jag är en tjej som vill göra allt och klara mig på egen hand. Men snart har jag HK.. Ångest! Men ska dra nu, chaio! <3

//Xoxo

Kunde inte komma in på bloggen!

Hallojj !!

Förlåt för dålig uppdatering men jag kunde inte logga in på min blogg igår.. Vet ej varför? Men i alla fall idag så kom jag in på den.

Igår så var jag på bio kl.18.30 i 1h o 55 minuter, med Annie, Amme, Marie, Sophie och Melina. Vi kollade på Breaking Dawn Part 2. Den var ju inte direkt som man hade förväntat sig och längtat efter, men den var ju i alla fall bra.. Fast slutet sööög!! Kunde vart mycket bättre slut tycker jag. Men jag ska inte berätta vad den handla om för er som inte har sett den än. Men ska jag vara ärlig så ja, den är faktiskt värd att se på! Ganska rolig oxå, hehe. Aja nu ska jag i alla fall göra spenat och spagetti.. Fast hoppar nog över spagettin för att det är bättre för min diet och smakar mycket bättre utan spagetti till, tycker jag i alla falla, haha !! Uppdaterar kanske senare, får se eftersom man har massa läxor m.m. Men ha det gött alla som följer min blogg!<3

//Xoxo

Hitta gamla bilder.. Euuw!

Råka skriva 1 year ago, men det ska stå 11 mouths ago. Men här har ni lite bilder på mig som jag bjuder på.. Saknar mitt gamla jag för 11 månader sedan! I WANT THAT BACK! Ska fan kämpa för den kroppen igen, kolla bara mitt underbara sjuuuukt smala ansikte. Guuuud dör fattar inte att det är jag! Lixom kolla hur jag ser ut idag .. Aja.. Fast inte så lätt när man har fått veta att man har haft en form av anorexia och de senaste bulimia! Därför äter jag så mycket och sedan spyr. Men jag vill bli frisk från min bulimia. Så därför försöker jag med dieten.. Det är det jag försöker mest. Misslyckades idag också.. Åt 11 av 24 chokladbollar.. Och ja, kände att spyan kom upp och nu har man ångest oxå.. Fast chokladbollarna innehöll bara runt 38 kcl! Happhapp.. Kommer förmodligen spy.. Kan inte hålla tillbaka. FUCK MY LIFE! Men när jag väl har ätit det en gång så gör jag inte om samma misstag, för jag tröttnar och nu, äntligen finns det inget jag vill äta.. I alla fall inte sånt jag hetsäter och spyr upp! Äntligen, kanske från och med imorn så kommer jag fatta att jag kan bli frisk från mitt psykiska och kanske, men bara kanske få tillbaka mitt underbara sjuuukt smala ansikte. HERE I GO!! <3

Snälla jag ber er.. Tala inte öppet i skolan eller något sånt om mig.. Ta det nån annanstans där ingen hör.. Och snälla ge inte spydiga kommentarer.. Jag kan inte hjälpa att jag är sjuk! Jag har inte valt det själv och jag vill inte vara sjuk, och jag tänker kämpa ifrån bulimia! Och nej jag behöver ingen hjälp, ingen kan hjälpa mig.. Bara jag själv så försök inte ens på att prata med nån om mig, jag sköter mitt egna liv så that's not your problem! Thanks!

Aja, här bjuder jag i alla fall på bilder!
1 år och 5 månader sen - 48,6 kg..
11 månader sen - 45 kg tror jag, men var undernärd..
Idag - 44-45 kg dock inte undernärd längre..

Pluggar

Helluuuu !!

Jadå satt jag och pluggade och helt plötsligt så var det slut på stift.. Borde fyllt på stift i skolan.. Men aja. Kan inte plugga mer. Hade bara 8 meningar kvar. Feeettt störande!! Men saksamma får göra det när mamma kommer hem så hon kan gå och hämta stift nere hos min pappa. Nu ska jag i alla fall träffa min sjuuukt underbara kille, bloggar sen, och min diet går bra idag! Wiihoo!! Aja, hahaha chaio!!

//Xoxo

Innebandyturnering imorn!!

Yeeeey! Typ ledigt imorn nästan! Bara bild och SO imorn! Wiihooo! Det rädda min dag! Bara man inte typ somnar pga mina sömnproblem.. Vill inte springa och falla ihop pga sömnbrist :s

Men nu ska jag snart gå och träffa min underbara kille!! <3

//Xoxo

10 min extra rast !!

Jao, fick reda på att vi inte börjar SO:n förres 12.50 så får ytligare 10 min rast till.. Ååh guuuud vill bara hem !! FUCK SCHOOL! Denna dagen kan dra åt helvete! Är helt jävla fucking cp trött!!!!!!

Skämde ut mig på matten..

Skämde fan ut mig på matten idag! Var as trött på matten och så fråga läraren såklart mig vad svaret blev på tavlan och mina ögon var typ helt cp eller något men aa, jag såg knappt vad det stod på tavlan.. Så jag ba: "Emm.. 2•4 och svaret blir då.. Um..em 8" FAN vad pinsamt det var!! Jävla sömnproblem!! Jag kan det lixom, hallå 2•4 är 8, jätte enkelt ju!! Måste fan börja använda sömtabletter snart eller nått.. För er som undrar så ja, jag har svårt för att somna. Kan lägga mig kl.22.00 och sedan somnar jag inte förres 05.00 på morgonen. Så jag får lixom bara 3 timmars sömn. Helt slutkörd dagen efter. FUCK MATE AND SLEEP!! Aja nu har jag bara SO och elevensval kvar.. Har SO på elevensval.. Feeeeettt tröökigt!! Men har lunchrast nu och ska umgås med vännerna nu så ni får ha det gött, chaio!! ;* <33333

//Xoxo

Mår sämst!!

Mår bara så jävla dåligt för att jag är jag!
Gjorde muffins för att mamma bad mig att baka.. Visst muffinsarna var jätte goda i början.. Fattar inte att jag säger det här helt öppet men jag åt 5 muffinsar!! Sen gjorde jag rischoklad och åt ca 170 g av det, mamma hjälpte till lite, men jag åt mest! Sen åt jag nästan upp en hel påse med skumtomtar och som sagt så mådde jag sämst då och ja.. Jag spydde upp väldigt mycket. Försökte spy upp allt men gick inte så bra. Det brukar gå bra för mig att spy annars.. Ovanligt att jag spydde så lite och det kändes dåligt att jag inte kunde spy som jag brukar göra när jag har ätit för mycket!! Men jag ska fan sluta att äta sånt, eftersom jag bara spyr så fort jag har ätit det. Så imorn blir det inget mer än frukost och middag!

Ps. Roligare inlägg imorgon, inte bara om vad jag äter. Längtar faktiskt till skolan imorn så jag får något annat att skriva på bloggen också, Yeeey!!

Men nu ska jag sova, heeeejdååå!

//Xoxo

Dagens middag + lunchlåda

Halloj!!

Idag åt jag då torskfilé som är naturell. That's good. Tog en bit som var 100 g som innehåller bara 71 kcl. Och en halv potatis. Det är väldigt stora potatisar så jag tog bara en halv, eftersom jag inte orka äta en hel. Maten var okej.. Bara att jag huller på att tappa aptiten, menmen imorn så kommer jag få äta det igen när jag kommer hem från skolan. Fast tar bara 50 g fisk imorn och en halv potatis, sås och såklart sallad och kanske en tomat.

Men nu ska jag kolla på true blood. Kanske uppdaterar min blogg en gång till idag men vi får se.

//Xoxo

Cupcake

Gjort mina första cupcakes !!
Så här blev resultat.. Dock misslyckade men aa, ska smaka på en nu. Går på diet jag vet men mamma ville att jag skulle baka så då blev det att jag gjorde mina första cupcakes, det måste ju bli nån gång så passade på att göra det idag, haha! Blev ett kort snabbt inlägg men skriver mer sen.

//Xoxo

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3983118/images/2012/pic_50a8fcd39606ee20b9117290.jpg" class="image">

Blev ingen dusch..

Nepp, Ingen dusch idag. Duschade igår så de blev ingen dusch idag för känner mig väldigt fräsch idag så skippade duschen. Så nu sitter jag och äter frukost.

Min frukost:
2 glas vatten
1 kopp grönt te med honung/En teskeds honung
½ Tomat
Ett rån

Kcl= 28,5 + honungen ?

Nyss vaknat

Helluuuu !

Jao, då har man nyss vaknat. Känner mig ganska mycket bättre idag än igår. Idag blir det la att försöka äta så nyttigt som möjligt med lite kcl i. Igår åt jag faktiskt ganska mycket godis!! Fuck that! Blev nog över 1000 kcl med allt jag åt igår. Mamma hade köpt kitkat oxå som innehåller 235 kcl (45g) tror jag det var? Och så skumtomtar 100g påse som innehåller 350 kcl! Och jag åt 2 kitkat och en hel påse med skumtomtar. Snacka om att jag mådde illa och ja, jag spydde en hel del. Kan inte äta sånt utan att spy och jag kan inte kontrollera mig när jag äter sånt så därför vill jag sluta med sånt eftersom min kropp klarar inte av att äta sånt och så vill jag få bättre hud, vet att man kan få det av en speciell diet. Så min diet som jag har valt själv går ut på, för er som undrar:

Fettförbränning
Tappa några kilon
Lite kcl i allt jag äter
Bra hud
Smal och slank kropp
PERFECT BODY!!

Finns nog lite mer som jag tänkt på men det är det jag kommer på just nu.. Men aja nu ska jag gå upp och duscha och sedan äta frukost. Lägger upp bild på min frukost sen. Yeeey this girl goes/will be useful!! <3

//Xoxo

Mamma köpte godis!!

Efter att jag hade ätit så kom mamma hem från netto med godispåse och Cocacola Zero!!

Min diet funkar inte alls så bra idag och hon vet ju inte heller att jag börjat med en diet, såklart kommer hon hem med godispåse och Cocacola Zero från netto, fast de som är positivt är ju att Cocacola Zero inte har något socker i, dricker bara Zero för er som undrar. Cocacola Zero innehåller 0.8 kcl per 250 ml och burken innehåller 330 ml som är endast bara 1 kcl så det är chill!! (Y)

Tur nog så gillar jag nästan inget i godispåsen så jag lägger nog inte på mig något kg, jag tror i alla fall inte det, men om jag gör det så får jag väl bara träna. Träning är ju alltid bra så ja, det är helt okej för mig. Men nu blir det att kolla på film och äta godis, aja nästa vecka kommer jag bli hårdare mot mig själv, det vill säga från och med måndag!

Middagen

Middagen idag blev ju då spaghetti och spenat. Såg att spenat innehåller 45 kcl per 100 g och påsen innehåller lixom 385 g. Så ja, jag tog nog 100 g spenat och spaghetti ca 60 g kanske? Ne, jag vet inte, men det bästa med spenat är att det innehåller vitamin A, eftersom jag har brist på vitamin A så är det super bra att det finns i spenat! Spenat är faktiskt inte så äckligt som man tror. Skulle kunna äta det utan någonting till egentligen, haha!

Misslyckad frukost!!

Misslyckad frukost!
Jag skulle äta högst 10 kcl idag på frukosten, hade bestämt det alldeles själv men istället så blev det över 100 kcl. Tror jag åt runt 130 kcl så det blev en misslyckad frukost.
 
Det jag åt då var:
2 knäckebröd med sallad, skinka och tomat.
1 kopp grönt te.
1 glas vatten.
 
Sen blir det middag och vet inte riktigt hur mycket kcl det är i spenat men ska kolla upp det och till spenaten blir det spagetti, och spaghetti innehåller mer än 230 kcl om man tar 85 g och det är väl ändå jätte mycket? Så jag ska försöka ta mindre än det och hoppas på att det blir bara 70 kcl högst. Aja måste köpa hem en våg som kan väga allt jag äter så jag inte äter för mycket. För jag går nu på en diet för att jag vill förlora vikt, och nej jag är inte ett anorexia barn för när jag ser mig i spegeln så ser jag mig smalare än vad jag egentligen är. Spegeln ljuger för mig och jag vill att jag ska bli så i verkligheten istället för bara i spegeln. Asså att jag ser så smal ut i verkligheten än bara i spegeln, men aja nu när jag ändå är hemma och är sjuk så får jag väl hitta på någonting att göra. Vart sjuk hela veckan. Det sööög!! Kunde inte göra någonting mer än att sitta hemma och kolla på true blood eller spela Sims 3 som inte alls va så kul som jag hade tänkt mig. Men tar några bilder sen på min Sims 3 gubbe eller vad man ska kalla det, gjorde i alla fall en modell/gubbe så som jag skulle vilja se ut. Haha, kan man ha tråkigare liv än mig eller? Ne, skulle inte tro det.
 
Men ska hjälpa till med tvätten nu, för att mamma bad mig att hjälpa till och så, men skriver mer sen ikväll efter middan. Chaio, ha det bra nu alla bloggare och bloggläsare!!<3
 
//Xoxo
RSS 2.0