Börjar snart gråta

Börjar snart gråta pga att jag måste äta.. Jag vill oxå äta och det skrämmer mig. Vill gråta har ångest, känner mig fet, vill dö! Usch.. Pappa satte smör, hatar smör, kan inte äta det.. Äggmacka.. Blöööh!!

The.Devil.Wears.Prada.2006

Det heter filmen som jag då såg där dom "trigga" mig.. Det där med size Zero och allt sånt..

Champis

Chillar lite och dricker champis

Stor bulle

Ångest..åt 2 st.. Gav lite till min hund oxå. Blöööh känner mig tjock !

Frukt = frukost

Åt ca 5 bitar vattenmelon och ca 10 vindruvor. Yes, I'm useful! (Y)

#Try #too #lose #weight

Avatar

Kollar på avatar :3

Nyårs löften?

Imorn kl.00.00 när raketerna smäller så kommer mina nyårslöften ligga ute på bloggen. Missa inte det (!)
Imorn på nyår då så är jag inte speciellt taggad.. Blöööh! Ska upp kl.09.30 och sälja GT, lite positivt med det är ju att jag tjänar pengar.. Annars Blöööh! Ska hämta tidningarna kl.10.00 som vanligt och sälja osv. Sen efter det har jag absolut ingenting planerat. Får la bli att "öva" på att sminka mig lite, höhö!! Nejmen alltid när man gör något så övar man ju.. Men i alla fall ska nog sminka mig, välja kläder och sen gå träffa en gammal vän som jag inte träffat på över 4 år? Så det ska la bli kul att träffa min kompis Karro, love yaaah gmn! <3

Triggande filmer

Såg en film (kommer inte ihåg vad den heter) som handlar om mode m.m orkar inte förklara men de var väldigt mycket triggande. Jag menar de pratade om size zero hela tiden typ.. Fett störande och om att en tjej svälte sig själv. En tjej var tvungen att gå från size 6 till size 4 för att passa in. Herregud! Men filmen var bra annars. Men ändå lixom.. Hallå..?!

#Fuck #this #world!

Mamma -.-'

Mamma tvinga mig att äta något mer, så tog lite ananas..

Nyttig

Min middag, allt jag ätit idag.

Kik.. WTF?! XD

Hahah.. Råka på nått sätt skriva till mig själv.. WTF?! X))

Frukost nu jävlar

En apelsin = 54 kcal

Ska ta tag i min "diet" Nu jävlar!!

Äntligen!!

Äntligen blivit av med det där 3,5 kg!! Wiihoo !!

#happy#girl#but#need#more#kg#too#lose

Killar som säger..

Asså killar som säger "mysigt". Är det bara jag som tycker det låter obehagligt när dom säger så?

Färga håret nu

Ska färga håret nu, Yeeey!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3983118/images/2012/pic_50dc8fc99606ee5a62551ab3.jpg" class="image">

massage i 1 timma & 10 min

Plågades med massage i 1 timma & 10 min.. Gjorde as ont i början av massagen, men sen efter så kände man sig jätte avslappnad. Aldrig känt mig så avslappnad förr. Tack syrran för en hel kroppsmassages som gjorde as ont men var det mest avslappnade efteråt.

Hetsäter

Kommer spy.. Hetsåt en pizza bit.. Mamma sa att "jag skulle äta mer" så då sa jag "aja, jag kommer spy idag, bara så du vet. Så visst, jag kan lika gärna äta mer" blöööh.. Ville inte hetsäta, vill äta långsamt. Men har no control.. Fuck!

Sprite Zero & hemgjord pizza

Kommer nog inte äta allt eller vi får väl se..

Mammas hemgjorda pizza

Lägger upp på det jag äter sen..

Frukost

Ett rostat bröd med marmelad och prickigkorv, och ett glas vatten

Strawberry Cheesecake BEN&JERRY'S

Fortsätter äta glassen idag då..

Äckligast på länge!

Äckligaste middagen på länge..

Gått upp istället för ner?!

Fyfan! Ställde mig på pappas våg och den vissa att jag gått upp 3,5 kg (skriver inte min vikt pga att vill inte att folk ska må dåligt om jag väger mindre än dom eller något sånt) vill ju gå ner 3,5 kg, INTE upp!!! Fan! Fast mammas våg visar att jag är på samma vikt. Vet inte vilken som visar rätt, men tror på pappas!

Åt frukost idag på länge.. 4 rostmackor med marmelad och prickigkorv och drack 1 dl (1 glas) vatten. Kände mig fett när jag läste att det innehöll 30 g fett. Men det var ju hela förpackningen. Men ändå. Ställde mig sedan på vågen och den vissa att jag gått upp ytligare 2 kg. Kan ju fan inte äta!! Usch! Måste svälta mig nu! Vill känna hunger, blöööh!!

Skönt att åka till Gbg nu och shoppa och förbränna. Hoppas på att förlora vikt! Man förbränner runt 200 kcal på att shoppa i 1 timma och ska shoppa i ca 2 timmar. Sitter nu på tåget och ska snart gå av, redan mörkt ute haha !!

Tröst ätande glass?

Stog satt BEN&JERRY'S är tröst ätande glass vafan?! Fast inte så konstigt.. Om man äter en hel sån så får man ju i sig 1100 kcal! Jävligt mkt.. Mer än vad jag ska få i mig på en hel dag! Aja ska äta lite av glassen i alla fall. Första gången jag äter BEN&JERRY'S. Aja ha en fortsatt trevlig kväll.. För er som nu festat eller bara myser hemma och tittar på film eller vad ni nu än gör, caio.

Ey yo gangsta!! (Syster mii <3) hon är äldre än mig, jao

Julsminkning & bilder

Bilder på min sminkning och aa lite bilder som hör ihop till sminkningen.

Ica

Vart på Ica och köpte lite godis, tuggummi, ny hårfärg och för första gången ska jag pröva på BEN&JERRY'S.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3983118/images/2012/pic_50d9c4309606ee5a8144ee43.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3983118/images/2012/pic_50d9c4309606ee5a8144ee43.jpg" class="image">

Julbord

Åt upp nästan allt, stängde lite potatis bara.

Kvällsmål

Åt 4 rostade mackor. Stod att det var stora. Men mindre än vad jag ätit förut. Tyvärr ingen bild för ville bli av med maten så hetsåt.. Bet bort brända kanter så åt typ bara 2-3 mackor. Men nu ska jag äta 6 paradis godisar.. Börjar nog med att äta mindre efter detta året. Får bli mitt nyårslöfte..

Weird bild på mig, jao ..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3983118/images/2012/pic_50d8d312e087c35c78c565b8.jpg" class="image">

Slängde

Slängde 5 av 11 chokladbitar :p

Efterrätt

Lite choklad. Ska smaka på allt men har soptunnan beredd.. Haha!!

Vad det var i julklapparna

Alla mina julklappar

13 st julklappar i år!

Vad jag åt

Usch.. Sån jävla ångest.. Fick sitta och äta själv..

Jul middag.. Lunch?

Julmiddag elle blir lunch för oss i år, eftersom mamma jobbar lite senare som sagt. Ägg står längst bort.. Svårt att se men aja.. Tar kort på vad jag äter sen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3983118/images/2012/pic_50d8223addf2b32ce9003949.jpg" class="image">

Jul-outfit

Såhär ser jag ut idag då. Kommer faktiskt blogga idag, eftersom mamma ska jobba nu på jul så efter kl.13.00 eller om det var efter kl.14.00 så kommer jag börja blogga igen. Men som sagt såhär ser min jul-outfit ut i år.

Gått ca 1 mil nyss

Nyss gått ca 1 mil eller mer.
Förbränt: 698 kcal eller mer.
Yeeey! Gick i 2 h & 30 min
#workout#with#Amme#BFF

Ny färg!!

Färgar om håret eftersom det blev morotsfärgat.. Usch!!
Haha pappa tyckte det var så fult att jag fick pengar att gå och köpa ny hårfärg, haha nytt sätt att få pengar av pappa, lol!! Aja färgar till typ min naturliga hårfärg.

Lax och potatis

Blev lax och potatis till middag. Åt lite innan jag kom på att jag skulle fota maten och lägga upp på bloggen, hehe.

100 situps på..

Gjorde 100 situps på 2:35 min. Ganska snabbt? Fick lite ont i magen. Men alltid kul att testa något nytt. Aja, blir att göra 100 situps igen och se om jag klarar det på ännu kortare tid? Inga pauser heller!! <3

#workout

Påverkas..

Min drog är att svälta eller att hetsäta och sedan spy. Gud.. Slagit min mage idag för att få bort hungern. Gick inte så bra.. Och hatade faktum att jag kände att mitt fett på magen och de dallra. Så less på detta och som sagt när min kusin sa detta så blir jag självklart triggad. Vill oxå svälta nu. Inte hennes fel.. Bara jag som påverkas...fuck this!!

Hennes svar

Kusin vill bli ätstörd?!

Fattar inte hur hon kan säga såhär ?! Hon fattar inte vad hon snackar om. Herregud vad jag blir galen på henne ibland. Jag är ätstörd och hon fattar inte hur sårad jag blir. Hon är oxå lite ätstörd men att hon vill utveckla det så det blir värre. Fyfan Asså! Vill bara gråta !!

Gå ner 5 kg på 2 dagar?

Går det att gå ner 5 kg på 2 dagar? Hjälp, tips? Har som mål till julafton att tappa 5 kg. Så hur ska jag göra för att förlora 5 kg? Kommentera nu!!

Färgat håret platina = misslyckat

Jamen så går det när man färgar från chokladbrunt hår till platina.. Man lär sig av sina misstag. Men ska färga om det typ 2 gånger eller hur många gånger det nu behövs?! Tog oxå en bild i ett speciellt ljus så det såg gult ut, haha!!

Ingen kontroll = Min middag idag

Först tog jag 3 fiskbullar och en potatis och ett 250 ml glas vatten. Aldrig gillat mat.. Men idag smaka det konstig nog gott? Så tog en lite större portion efter jag hade ätit upp.. Usch ingen kontroll alls. Hjärnan sa att jag inte skulle ta mer.. Gjorde det ändå. Mår illa nu. Usch!! Drack upp vattnet sist av allt.

Min trötta syrra och hennes kille

Hahahah OMG!!
Sitter i ena soffan och tittar på min syrra och hennes kille som har lite "damp" och tittar på TV. Men ska snart gå och lägga mig, eftersom jag säljer GT imorn. Får väl se om man för nån sömn när syrran nu har druckit 3 stycken för många energi dricker.. She's crazy now..

Gått upp 1-2 kg!! Panik!

Fan ställde mig på vågen efter jag otroligt oturligt viss spydde.. Åt för mycket idag, fast var inte ens hungrig. Hetsåt. Ingen kontroll idag, eller igår. Fyfan usch! Fuck this shit!! Iaf gick nog upp 1 kg igår och 1 kg idag. Men ska fan bli av med de 2 kg. Förlåt att jag svär mycket i min blogg, gilla det eller inte men jag gör det oavsett eftersom jag lever ett helvete och uttrycker mig såhär.

Middagen

Känner mig fet som åt "snabb mat". Åt en pan pizza.
Kcal intag: 442
tror jag att det var. Kan inte kolla nu för då kommer syrran och hennes kille tycka jag är konstig om jag tar upp den där "påsen" eller vad man ska kalla det som den där pan pizzan låg i. Men tror iaf att det var 442 kcal. Har för mig det.

Aja nu ska jag nog kolla på tv eller en film och äta lite godis som mamma har köpt. Kan dock inte äta så många. Typ bara 5 för min kropp "stöter" bort alla kemikalier och färgämnen.. Asså spyr om jag äter mer än 10 bitar. Och vill inte spy så..

Jullov!! :D

Nu har man då jullov, wiihooo!! :D
Lite kort.. Först var man i klassrummet.. Hade as tråkigt så gick varv med Amme och sen skulle hon gå och köpa choklad. Så vi gick till Hemköp och så hade hon glömt pengarna i skåpet så vi fick gå tillbaka. Haha, smartis! Sen valde vi att gå ut en annan utgång och så går man förbi gymnasiet och så står några killar och röker och så plötsligt säger de: "hallå tjejer..." Med as rolig röst, haha OMG vi båda dog och fick damp skratt, lol xD sen så är man då kommit hem efter vart och handlar julklapp till mamma som var 3 st 150 g choklad. As piiiinnsaaaammt att gå och handla det när man möter på folk man känner. Usch hemskt. De stog och skratta. Kände mig som värsta fettot även om det inte var till mig. Faaan vad hemskt det var!

Igår på syslöjden

Hade allmänt tråkigt igår på syslöjden med mina 2 bästisar.. Jag och Majsan satt och måla medans Amme gjorde klart sitt arbete. Ritade i alla fall denna. Jag och Majsan ritade/uttryckte våra känslor och såhär blev mitt resultat..

Kebabrullen

Åt upp hela den.. Döö mätt!!

Mamma tvingar mig äta ..

Eftersom jag bara åt spenat, lite chips (typ 5 st) och 3 pepparkakor så måste jag äta något mer idag. Så syrran har kommit hit med sin kille ifrån Sthlm för att sedan vara här och fira jul, och nu så ska vi gå ut och äta. Men ville äta hemma så de ska gå och hämta hem maten. Jag tänker då äta en kebabrulle.. Kommer nog få ångest och gå till köket eller mitt egna rum för att äta.. För jag kan verkligen INTE äta bland folk.. För mycket panik ångest.. Går inte att äta då.
Lägger upp bild på maten sen när jag fått maten såklart.

Min middag

Blev lite mer än ½ dl spenat.
Kcal intag: ca 22,5.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3983118/images/2012/pic_50d3233c9606ee09462b72da.jpg" class="image">

Chill i skolan

Vart rätt chill i skolan idag. Först hade man klassråd och sen hade man engelska och vi tittade klart på en as dålig film, men bättre än att jobba. Sen hade man inställd NO. Nu har man haft rast ända sen 10.10 och så börjar man kl.11.30 för att ha HK men kommer dock inte ha det så länge för att man ska gå till den stora gympa salen för att kolla på niorna som klätt ut sig till olika teman som de har valt själva. Skriver sen vad alla var och lägger upp lite bilder.

Förut var man ute och gick med bästisen och hade lite daaaammpp!!! Hehe xD

PÅ ALLVAR NUUU!!

Okej.. Nu börjar jag bli så jävla trött på att jag inte kunnat kontrollera "mitt ätande" på 5 månader. Så nu MÅSTE jag ändra mina matvanor. Ska börja med att ta bort allt onyttigt etc. Chockad, kakor, chips m.m. Allt med för mycket fett och kcal ska helt enkelt bort ur min vardag för jag mår inte bra av att äta sån skit. Ursäkta mitt uttryck men det är bara min åsikt. Sorry om du inte gillar det, men har du problem med min blogg.. So what, det är min blogg och jag skriver vad jag vill. Så om du inte gillar den så sluta följa mig då, om ni inte kan hantera mina åsikter. För är ärlig och står på mig vad jag säger så att ja.. Men i alla fall så ska jag börja dra ner på 1000 kcal Asså ska bara äta 550 kcal per dag i en vecka sen så ser jag om jag klarar det eller om jag blir för trött så får jag väl öka. Men om jag klarar det så drar jag ner ytligare till 200-300 kcal per dag i två veckor och sen ser jag om jag klara det oxå såklart.. Och om jag gör det så kör jag på mina matvanor som jag tänkt mig ha från första början Asså 150 kcal. Men idag har jag fått i mig 552 kcal. Asså 2 kcal mer än vad jag hade tänkt mig. Men förbränner de där 2 extra kcal lätt. Att gå på 30 min förbränner ungefär 95 kcal beroende från person till person. Men aa det är i alla fall vad internet säger, haha vad vet jag? Aja, såhär ska det bli i alla fall för jag vill bli smal och vältränad.. Inget fel med det, så döm mig inte. Just nu så ligger jag i alla fall i soffan och tittar på tv och som sagt har jag fått i mig 552 kcal idag.. Dock var det inga "bra" kcal idag. Men som sagt ska sluta med allt onyttigt. Men det jag ätit idag är en 100 g Marabou mjölkchoklad som innehåller 550 kcal och en Cocacola light 0.5 L som innehåller 2 kcal. Imorn blir det riktig mat och nyttigt! Får se om jag tar en ägg macka ikväll och te.. Men tror jag gör det i morgon, eftersom jag redan har överstigit mitt energi intag.

Hur många kcal idag?

Glömde skriva vad jag fick i mig i kcal men jag fick i mig runt 1500-2000 kcal idag. Usch! Så jävla mkt.. Det är nästan 2 kg...

Ensam = ångest

Dagen började med att man vaknade, sjuk och åt min första måltid (middag) vid 15.00. Åt 2 köttbullar och lite mackaroner. Sen vid 18.30-19.00 så gick mamma och köpte singoalla kakor med sylt i 190 g, Pringles 190 g , Marabou chokladkaka 200g och popcorn 100 g. Först började jag äta ca 120 g Marabou choklad och ca 40 g popcorn. Sen åt jag 11 kakor ca 131 g. Sen åt man då Pringles ca 170-180 g. Usch! Hatar detta.. Först hade jag kontroll.. Sen blev jag ensam och då kom ångesten och kolla hur min dag sluta.. Hetsätning. Nej, jag behåller aldrig min mat när jag hetsäter så snart så kommer allt åka upp ur min mun. Kan bara säga att min ända önskan är att bli frisk. Mina vänner säger att min "sjukdom" är som cancer.. För man kan dö av detta jag gör. Så är glad men rädd över att få hjälp att bli "frisk". Aja men de var la allt för denna dagen. Chaio.

Följ min underbara kusin's blogg <3

Gå in på (jullegull.bloggo.nu)
Hon är en otroligt duktig bloggare och har precis börjat video blogga. Lovar att ni inte kommer att ångra er när ni väl har börjat följa upp hennes blogg. <3

Talk to my ex bf..

Jao.. Idag blir det då att prata med mitt ex.. Undrar hur detta kommer att gå? Aja, hoppas på att det kommer gå bra. Nu ska jag i alla fall ta en dusch och sedan fixa mig lite innan jag träffar honom.

Mat smackar förjävligt!

Åt en bit fläskpannkaka.. Usch, Vidrigt, äckligt, illamående, kräksjuk.. Är så jävla less på att äta. ALLT verkligen ALLT smackar äckligt tappat aptiten för maten helt... Så varför ska jag då ens äta?! Aja.. Ingen bild på maten idag. Men pannkakan var ca 1 cm tjock, 4 cm bred och 8 cm lång.. Tror jag..

Orkar inte blogga..

Orkar inte blogga, så bjuder på bilder istället som jag bomba på mig när jag kom hem efter skolan, haha!! <3

Bild text: What You see isn't me, that girl is gone forever.. I knew you're still hoping that will be you and me.. But I'm spry we never getting back together, like ever.

3 mm längre. HA! :D

Blivit 3 mm längre, HA! Va stolt man är, är 1.57 o 3 mm nu !! Yes, jag växer fortfarande, HELL yeah xD

12-12-12 kl.12.12

HAHAHA hörde kyrkklockan slå just på det klockslaget, haha.. Peace!

//Xoxo

Lågt blodtryck..

Ja då var man ju hos Mando och tog lite prover och pratade en del... Ska inte gå in på detaljer men min puls låg då på 57 och den ska ligga runt 70-80.. Sänkts mycket på bara en eller två dagar, hade 69 på min puls för nån dag sen. Fryser som fan och sitter under täcker och är en lite rädd för att den kommer att sänkas ännu mer.. Kanske min död är nära? Vem vet? Men ska i alla fall fortsätta kolla på en film nu.

I Alingsås nu

Sitter då på Mando eller vad detta heter men i alla fall.. Sitter med mamma här och det är två till tjejer här som är jätte superskinny. Ser ut som en "Gina tricot" modell.. Fast ännu smalare nästan. Tänk om inte modeller fanns då skulle det inte finnas ätstörningar. Men vi med ätstörningar vi är helt normala precis som alla andra.. Bara att vårt tänkande och sett att se på våran kropp är annorlunda.. Det här kommer nog bli det jobbigaste för mig på länge. Alltid komma hit och träffa dem. Tänker fan börja svälta nu. Mår så jävla dåligt över att se så superskinny människor.. Känner mig jätte tjock.. Hör inte hemma här. Vill bara hem nu, så fort som möjligt! Usch hatar det här och efter det här ska jag och shoppa.. Hatar mitt liv.. Nej eller jo, men hatar min kropp mest av allt.

Alingsås imon För ätstörningar..

Fan! Ska åka till Alingsås imorn för att prata med den där ätstörningscentralen eller va det är.. Och ska ta massa prover och skit och prata om hur man mår och jag vill inte! Kommer fan sitta där som en idiot och undra vad jag gör där?! Tänker inte berätta någonting, så jag slipper åka dit igen. Det positiva med att åka till Alingsås är att jag kommer kunna shoppa nya kläder, äntligen!!

Nu så sitter man då i matsalen med kompisarna och tänker på sitt ex.. Eller aa min kille som jag gjorde slut med igår. Tänker då på att han inte har ätit på över 48 timmar bara för att han vill dö om han inte har mig i sitt liv som flickvän. Men vad ska man göra när bara känslorna dör? Jag har så mycket omkring mig att jag stängt av mina känslor och försökte verkligen kämpa för att hålla kvar mina känslor för Alvin.. Men de bara dog och vet inte vad jag ska göra? Finns en annan kille nu i bilden som får mig att skratta och le precis som Alvin fick. Hjälp är man kär? Vart kär i han i sjuan.. Men nu?! Hallå varför känner jag såhär? Trodde alla känslor var avstänga. Men i alla fall.. Det är då den nya killkompisen som jag har börjat snacka med. Love fkn sucks!
//Xoxo

Break up..

Gjorde slut med min kille idag för att han sårat mig en del.. Faktiskt jävligt mycket har han sårat mig, förstår att jag har sårat han också.. Men hans svar var jävligt lågt.. Jävla player! Fast nu när jag tänkt efter ordentligt så känner jag bara: "What the hell have I done?!" Älskar han fortfarande som fan.. Men när han svarade så här: "Jag har lugnat ner mig nu och tänkt och känt efter, och du har nog rätt, det är nog bäst att det hände, jag önskar dig lycka till med allt, och att du får ett bra liv."

Som vilken jävla player som helst!
Är ännu mera sårad som fan.. Men sårade honom tillbaka.. Och tror aldrig att det kommer kunna bli vi igen. FML!
Slutade med att jag tränade som fan för att jag mådde så dåligt efter att jag gjorde slut.

Dagens bästa!

Haha skriver med en killkompis och han fråga vad jag gjorde och så svarade jag att jag kollade efter en Chihuahua på blocket och så svarade han att han hade en hund som var 50% Chihuahua och så skrev jag Nice och att jag älskar Chihuahua och då svarade han "Dom har typ atityds problem så dom skäller mycke" hahah dagens bästa Asså! Svarade tillbaka "Haha attityds problem xD Förlåt men lät kul :p" och han ba "I agree :p" och sen så skrev jag då "Dagens bästa xD" och han ba "Okey xD"

Haha älskar den grabben, han e så grymt kul !! Asså inte älskar, älskar.. Bara "älskar" han som kompis. I alla fall han gjorde min dag <3

Blev inga bilder

Sorry men blev tyvärr inga bilder, vi hann inte för att hon skulle hem och äta så aa, blir nån annan gång. Just nu så sitter jag i soffan och funderar på vad jag ska göra.. Om jag ska be mamma köpa godis som jag kan hetsäta och sedan spy upp eller om jag ska behålla mig till att bara att ha ätit min middag som blev spaghetti med köttfärssås och ketchup.. Men vet inte vad jag ska göra?! Panik ångest.. Har haft det hela dagen.. Hate this! AND ALWAYS HATE MESELF!

Äta eller inte äta?! Ångest!

Vill fan inte äta idag, bara ätit frukost idag som var lite filmjölk och flingor och en sån där chokladbit från sån där kalender. Fan har ångest! Vill verkligen inte äta idag, känner verkligen inte för det men ändå så har jag den där jobbiga känslan om att hetsäta. Usch.. Anorexia and Bulimia it's fighting in my head! Fuck eat disorders! Vill inte gå upp i vikt, jätte mycket ångest över det, vill bara svälta och vill bara lägga mig ner och dö, orkar fan inte med detta mera! Men jag ska kämpa och jag ska lyssna på ana och inte bulim.. Aja är med bästisen och ska ta olika bilder som jag sedan kommer bjuda på och lägga upp på bloggen.

Bästis = syko

HAHAHA OMG kan inte låta bli! Måste fan blogga om detta! Hon kalla mig "syko barn" och massa mer som tex "din jävel" VAFAN?! Älskar dig ändå hjärtat! ♡

Bästis = du är en idiot

Min bästis kallar mig för idiot bara för att jag får min "blogg-ryck" och börjar blogga så fort någonting händer och nu kalla hon mig idiot igen och sa "nu så bloggar du igen" det där "idiot" är inget nytt om ni undrar.. OMG nu kalla hon mig för "idiot jävel" oxå! Vafan, har damp!!

Bästis = efterbliven

HAHHAHAHAHHA! Min bästis frågade "är han sjuk eller sjuk i huvet?"
Hahah OMG du får mig alltid att skratta, lovveeyaah! <3

Killen får mig att skratta

Skriver med en killkompis och så här skrev han till denna bilden: " är du ute på bilder?"
Hahah börja gapflabba för förstod inte vad han menade just då, så fick ett gott skratt !! Men nu fattade jag vad han menade. Det var jätte roligt då.. Men nu när jag fattar var det inte lika kul.. Skriver med han just nu...

Jag behöver åka in på psyket xD

Skulle då ta på skorna och så typ "dansa" jag lite grann.. Och det slutade med att man ramlar på sin bästis och får ett jätte gapskratt, hahah OMG sjuukt kul, låg kvar på golvet en stund och låg där och gapskrattat, sjuuukt kul Asså, hahah men aja ska dra ut nu, chaio!! XD <3

Mental psyket nästa, haha älskar dig gmn! XD <3

Haha starkt!

Haha min middag idag då, så sjuuukt underbart att veta exakt vad det innehåller !! Drack ett glas julmust till som innehåller 40 kcal på 100 ml. Så idag har jag fått i mig 450 kcal till middagen. Känner mig dock illamående och vill spy för att det är så många kcal. Men ska ut och ha kul och förhoppningsvis förbränna dom! Annars aa.. Så kommer min kväll sluta så som den alltid gör... Not funny...

Är med bästisen

Jao, idag då blir det att vara med sin underbara bästis, det är så sjuuukt kul att vara med Ammelinn, Asså OMG haha :) nu så ska vi ut och gå i snön och lyssna på musik, ta kort. Awesome dag idag<3

Trött som vanligt + fundering..

Jätte trött som vanligt då. Dagen börjar då med att man ska borsta håret och såklart blir det elektriskt! Fuck! Duschade igår och så borstar man igenom det idag.. Jävligt dåligt schampoo och balsam man har. Ska be mamma köpa nytt.. Tänker fan inte använda det där en gång till. Funderar förresten på att färga håret? Vet vilken färg jag vill ha, vet bara inte om jag kommer kunna hitta den. Någon som vet vilken färg man ska köpa för att få denna färgen?

Kcal idag..

Frukost: runt 100 kcal

Första adventsfikat: kanske 150 kcal? Vet inte vad de innehåller (hembakat) och clementinen innehåller 50 kcal. Men vet inte riktigt vad jag fick i mig?

Andra adventsfikat: runt 150 igen?

Vanilla pudding + Choco pudding: 184 innehåller 200 g så fick i mig 368 kcal.

Fast det känns mindre. Skulle känna spy känsla om jag hade ätit över 800 kcal så måste vart runt ca 500 kcal? Men som sagt jag vet inte? Aja sen så blir det soppa.. 150 kcal innehåller 2 dl soppa. Usch känner mig as fet, men det är advent så vad ska man göra? Skadar nog inte så jättejätte mycket ..

Hetsätning

Ååh usch asså!! Först till frukost så åt jag då lite fil med flingor, inte alls mycket faktiskt. Efter frukosten så åt vi adventsfika. Tog 3 pepparkakor, 2 lussebullar, 1 clementin och 1-2 glas mjölk.. Kommer inte riktigt ihåg? Efter frukosten och fikat så gick vi till kyrkan för att alla som ska gå på konfirmationen får var sin bibel idag. Efter det så gick jag hem och då tog jag och åt en morot och lite russin. Sen gick jag ner till min pappa och så åkte vi till netto och köpte lite. 4 tomater, 1 honungsmelon, 1 ananas, 3 Choco puddingar, 1 Vanilla pudding, mjölk, 1 skagenröra och aa det var typ det. Sen när vi kom hem så fikade jag igen. Åt ca 15 pepparkakor, 2-3 lussebullar, 1 Vanilla pudding och 1 Choco pudding, och sitter just nu hos pappa så kommer äta mer snart.. Blöööh! Vill inte äta men känner mig tvingad typ.. Kan inte kontrollera mig själv .. FUCK! Men som tur är ska jag klä granen nu så kommer inte kunna äta något, yes!!
This girl feels fat'

//Xoxo

RSS 2.0